Защитникът на Интер - Матео Дармиан подчерта важността на утрешния мач

...
Защитникът на Интер - Матео Дармиан подчерта важността на утрешния мач
Коментари Харесай

Дармиан: Не преминаваме през най-добрия период през сезона

Защитникът на Интер - Матео Дармиан акцентира значимостта на утрешния мач реванш против Бенфика от четвъртфиналите на Шампионската лига. " Нерадзурите " имат задатък от 2:0 преди семейството си на " Джузепе Меаца ".

" Определено имаме предпочитание да се представим допустимо най-добре през този финален месец от сезона, тъй като ни предстоят много мачове, започвайки с утрешния. Знаем, че ще бъде мъчно, само че сме фокусирани върху идния дуел. Постигнахме положителни резултати в шампионата и желаеме да продължим по този начин. Ако би трябвало да отлича един миг през сезона, предпочитам гостуването ни на " Камп Ноу " (3:3 с Барселона - б.р.). Знаем, че не прекосяваме през най-хубавия ни интервал в шампионата. Не можем да решаваме мачовете и позволяваме голове при първите благоприятни условия на съперника. Точките, които чакахме или може би заслужавахме, не идват. Това е обстановка, която желаеме да променим, само че на следващия ден имаме мач в Шампионската лига и сме съсредоточени върху това.

От началото на годината нашите почитатели постоянно са ни оказвали огромни поддръжка и помощ. Сигурен съм, че ще бъде по този начин и на следващия ден вечер. Определено желаеме да им дадем задоволство. Завършването в топ 4 на Серия " А " сигурно е измежду задачите ни на този стадий и не мисля, че се нуждаем от награди или каквито и да било сходни поощрения. Наясно сме, какъв брой е значимо да реализираме тази цел. Също по този начин знаем какъв брой е значим утрешният дуел и желаеме да покажем страхотна игра. Това несъмнено ще зависи от отношението, което ще покажем на терена. Това е нещо, което сигурно желаеме ", разяснява Дармиан на конференцията си преди срещата.
 Симоне Индзаги: Свикнал съм да ме
Симоне Индзаги: Свикнал съм да ме " уволняват "

" Резултатите ни не са положителни "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР